top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Hypnoterapi for barn, unge voksne og deres familie


"Når det er traume i drama - kan DU forvandle tragisk til MAGISK!"-Lionheart Hypnoterapi

Pearl Lodur-Lionheart spesialiserer seg på barn og unge. Hennes unike forståelse, tilnærming og imøtekommenhet, får barn og unge til å føle seg forstått, hørt, verdsatt og trygget. I Pearl sitt nærvær forsvinner barrierene de har skapt rundt seg for å overleve sine lidelser. Det er noe helt spesielt å se hvordan de åpner opp innelåste og smertefulle minner, frykt, fobier og traumer. Ekstra hjertevarmende er det å se hvordan barn og unge finner tilbake sin selvfølelse og troen på seg selv. Det er dokumentert pr 2023 at over 10.000 barn i Norges land lider av skolevegring- det finnes løsninger som kan gjøre deres skole-hverdag trygg og givende...og få de ut av sengen de søker tilflukt i.

Pearl arbeider ikke med barnet alene, men med hele familien.


"En frigjøring i barn og unge er et dypt samarbeid mellom klient, familie og terapeut" sier Pearl.

Derfor tilbyr hun også QHHT-Hypnose eller hypnoterapi til foresatte, familiemedlemmer og de over 18 år som en del av terapien. Der hun fokuserer på surrogatiskfrigjøring som ikke bare er til fordel for klienten men for hele familien. Det handler om å gå i dybden, omskape, verdsette og å våge å se og endre på hva som ikke fungerer og sammen skape en ny sti til det som fungerer-Fokuset her er positiv psykologi!

Pearl brenner for å bistå jordens nye borgere til å stige inn på den vei de kom hit for å finne. Hun elsker å hjelpe de til å se sine egne potensialer og er her for at de skal kunne få sjansen til å leve de ut!

"Livet er ti prosent hva du opplever og nitti prosent hvordan du reagerer på det."― Dorothy M. Neddermeyer

Alle barn er rene.  De kom ikke til vår begrensende verden og vi skal ikke tvinge dem inn i den-vi må lære oss å forstå deres verden, slik møter vi de som er planetens fremtid! Vi trenger å lære oss å ta i mot fremtiden-livet er stadig i forandring!

"DU ER DEN ENESTE SOM KAN LÅSE OPP DITT SANNE POTENSIALE & HYPNOSE ER NØKKELEN."– Juliet C. Obodo


Ta kontakt med Lionheart Hypnoterapi for gratis telefon-konsultasjon for deg, din familie og dine barn..

Lionheart Hypnoterapi

Tlf: +47 458 63 129Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page