top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

fre. 23. feb.

|

Ihle Barnehage og flerbrukshus

Selvutviklingskurs: bli kjent med deg selv

Ønsker du bedre selvtillit? Vil du forstå relasjonene dine bedre og lære å unngå unødvendige konflikter? Ønsker du å kunne våkne om morgenen og føle deg sterk, glad, jordet og takknemlig for dagen, familien og livet ditt? Vil du føle en større indre fred?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Selvutviklingskurs: bli kjent med deg selv
Selvutviklingskurs: bli kjent med deg selv

Tid og sted

23. feb. 2024, 09:00 – 25. feb. 2024, 16:00

Ihle Barnehage og flerbrukshus, Vestre Totenveg 1340, 2846 Bøverbru, Norge

Om arrangementet

Bli kjent med deg selv i dette dyptgående selvutviklingskurset – du finner tilbake roen og aktiverer essensen av deg selv.

Ønsker du bedre selvtillit? Vil du forstå relasjonene dine bedre og lære å unngå unødvendige konflikter? Ønsker du å kunne våkne om morgenen og føle deg sterk, glad, jordet og takknemlig for dagen, familien og livet ditt? Vil du føle en større indre fred? BLI MED PÅ EN TOTAL RENS OG DENNE AKTIVERINGSBOOSTEREN!  I hverdagen møter vi krav og forventninger utenfra som ikke passer med vår egen evne, vilje eller personlighet. Som oftest fører kravene til at vi stenger av for kontakten med oss selv og vi separerer oss selv fra vårt indre. På dette helgekurset finner du igjen kontakten med deg selv. Den aktiveres i deg i løpet av disse tre dagene. Du får en ny styrke, større selvinnsikt og mer livsglede. Du våkner opp. Det blir lettere å uttrykke ønsker, sette grenser og du tar kontrollen over din egen energi.  Dette dyptgående selvutviklingskurset vil hjelpe deg å utforske det som ligger latent i deg, som venter på å komme frem, som for eksempel kreativitet og skaperevne. Du vil raskt kunne gjenkjenne dine skyggesider og inngrodde mønstre, jobbe med dem på en trygg måte, og oppdage – innenfra – hvem du virkelig er og hvordan du ønsker å leve. Du vil kunne skape en helt ny positiv livsstilsendring med fokus for din fremtid og dine mål.

Denne helgen gir deg en dyptgående tilstedeværelse, med mye humor i oppdagelsen av hva som ligger under overflaten i deg selv. Kurset gir deg nøkler som fungerer i din nye RESET!  Her er fokuset en oppdagelsesreise inn i deg selv. Dette er et sterkt aktiverende, frigjørende og healende 3-dagers kurs!

Overnattingsmuligheter

Sillongen Hotel (Toten Hotell) og Elton Hotel ligger begge kun 1 kilometer unna (selvkost og bookes selv).

Billetter

  • Billett

    kr 5 950,00
    Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page