top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube
 • LinkedIn
 • TikTok

lør. 23. mars

|

Ihle Barnehage og Flerbrukshus

Meditasjonssirkel

Ønsker du å finne gleden i livet, bli mer positiv og optimistisk, få et roligere forhold til utfordringer, og bli mindre stresset i hverdagen?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Meditasjonssirkel
Meditasjonssirkel

Tid og sted

23. mars 2024, 12:00 – 14:30

Ihle Barnehage og Flerbrukshus, Vestre Totenveg 1340, 2846 Bøverbru, Norge

Gjester

Om arrangementet

Bli med på guidet felles meditasjon med tibetanske syngeboller – vårjevndøgn

-La vårrosen få spire i deg!-

Ønsker du å finne gleden i livet, bli mer positiv og optimistisk, få et roligere forhold til utfordringer, og bli mindre stresset i hverdagen? Lionheart Hypnoterapi inviterer deg til felles meditasjon. HJERTEVARM, MAGISK og KJÆRLIGHETSFULL opplevelse hvor likesinnede møtes og deler, samt aktiverer hverandre!  Vårrosen vil spire, den vil åpne sine kronblader, den vil KRONE deg-er du klar til å ta i mot din helt spesielle rose. Du vil kunne skinne enda klarere enn noen gang! Du blir guidet inn for å kunne motta noe helt unikt i deg selv-din kraftfulle, rene og vakre GUDDOMMELIGE indre spire.

Din kreativitet, din kraft og din helt unike farge frekvens!  Alle chakraene renses og aktiveres. Her blir det en kraftig healing og magisk budskap fra din egen rose til ditt vakre hjerte!  DET ER DU SOM BLIR DEN SOM MOTTAR DISSE UNIKE GAVENE om du blir med på denne meditasjonen. Den ble hvisket til Pearl for litt siden, og hun fikk beskjed om å gi den videre til deg i meditasjonen -La vårrosen få spire i deg!-.

Pearl Lodur-Lionheart sin dyptfølende oppgave, med sin behagelige stemme og bugnende kjærlighet, blir å lede deg inn i magisk meditasjon. Forståelse og dyp innsikt tar deg med videre til noe ubeskrivelig vakkert. Det handler om å være eller ikke være!

Micaela Karlsson og hennes tibetanske syngeboller aktiverer en høyfrekvent vibrasjon i hver en celle i din kropp. Helbredende toner ligger dypt i Micaela sitt hjerte. Tryllende toner vil aktiverer noe i deg som har holdt deg i dvale og ønsker å våkne opp nå!

Vårjevndøgn er noe helt unikt og vidunderlig magisk.  Bli med her likesinnede treffes!

Billetter

 • Billett

  kr 350,00
  +Tjenestegebyr på kr 8,75
  Salget ble avsluttet

Total

kr 0,00

Del dette arrangementet

bottom of page