top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Hva er hypnose, og hvordan fungerer det?

Målet med hypnoterapi, også referert til som guidet hypnose, er å skape en positiv forandring samtidig som klienten er i en dyp avslappet tilstand. En hypnoterapeut hjelper til med å aktivere klientens indre ressurser for å oppnå realistiske mål.

 

Under hypnose kan underbevisstheten veiledes og formes slik at bevisstheten forsterkes og oppnår klientens ønskede resultat.Hypnoterapi er en hurtigvirkende lytte- og snakke terapi som kombinerer en rekke verktøy skreddersydd til klientens personlighet og behov.

Har du behov for hypnoterapi?

Når du hører begrepet hypnose, tenker du kanskje på dramatiserte scene handlinger eller filmscener. Hypnose er imidlertid ikke ment å være en form for underholdning: Teknikken kan bidra til å redusere overvekt, smerte, depresjon, traume, tvangstanker, angst og fobier.

Hypnoseterapien blir veiledet av en profesjonell sertifisert hypnoterapeut. Lionheart Hypnoterapi tilbyr en unik og skreddersydd behandlingsform for den individuelle klient. Behandlingen kan variere fra 1.5 til 3 timer, og det kan være behov for 4 - 6 behandlinger.

Hypnoterapi kan ligne på meditasjon, samtidig som hypnoterapi er en dypere og mer målrettet, terapeutisk og frigjørende behandlingsform som setter deg i en transelignende tilstand.

Fordeler med hypnoterapi

Hypnoterapi kan ha mange gunstige effekter med et svært bredt spekter av problemstillinger fra en enkel fobi til komplekse traumer.

Klienter rapporterer ofte om fordelaktige endringer på andre områder av livet i tillegg til bekymringen som de opprinnelig søkte hjelp for. Dette kan blant annet omfatte, bedre søvn, evnen til å slappe av og en generell følelse av velvære, letthet og være mer tilstede og nyte livet uten å bli distrahert av forstyrrende tanker.

Det kan være ytterligere endringer som rapporteres etter hypnoterapi, ettersom klientens problemer kan blokkere evnen til å være rolig, sentrert og bekymringsløs, og når først hovedproblemet er løst, kan blokkeringen naturlig og lett forsvinne.

Barn og unge er Lionheart Hypnoterapi sitt hovedfokus og ekspertise.

Hva skjer etter en behandling?

Det er viktig å bruke kvalitetstid på deg selv! Om du er trøtt, sliten og trenger å sove, så gjør det. Fordi du FORTJENER å lytte til kroppens signaler! Du har vært flink nå! Finn frem et godt pledd og kryp opp i godstolen med en god kopp varm drikke. Nyt og lytt til dine tanker og følelser. Føl roen i ditt indre. Allerede nå forbereder du deg til neste gang vi skal møtes, noe som vil føre til at vi kommer enda dypere! Egenomsorg hjelper oss også å skjerpe vår mentale og fysiske helse gjennom bedre selvtillit, stressmestring og generell velvære.

De fleste økter avsluttes med at klienten føler seg avslappet, forfrisket, roligere, og klienter har til og med sagt "de føler at en vekt har blitt løftet av dem".

Lionheart Hypnoterapi-setter DEG fri! - men ikke uten at du og terapeuten samarbeider. Hypnoterapi er nøkler for TRANSFORMASJON til det livet man ønsker å LEVE ut! Terapiformen er ikke noe HOKUS POKUS. Lionheart Hypnoterapi bruker metoder som fungerer, som hjelper, som omskaper - SAMMEN finner vi løsninger som fungerer for deg.

Terapien er personlig og den skreddersys etter ditt behov. Hypnoterapi er et dypt sammarbeid mellom klient og terapaut- noe som vil avgjøre dine resultater for ønskede mål for å oppnå endring. Det er NETTOPP dette samarbeidet som SETTER DEG FRI! Derfor er det viktig at du fullfører dine hjemmeoppgaver.

Hjemme oppgavene vil b.l.a bli selvhypnose, positive suggesjoner og å holde oppmerksomheten mot seg selv, dine vaner, tanker og følelser. Du fortjener din fulle oppmerksomhet nå, det å vende blikket innover, føle, ta i mot og gi til deg selv din tid og omsorg. Denne adferden bidrar til å gi balanse i en stadig mer overstimulerende verden. Egenomsorg utgjør en viktig del av en livsstil som holder oss sunne, glade og mer i harmoni med sinnet og kroppene våre.

Typiske tilstander og adferd der hypnoterapi har god virkning

A - angst, arbeidskonflikter, arbeidsnarkomani, avhengighet, autoimmune tilstander

B - barnas problemer, bedragersyndrom, beskjedenhet

D - depresjon, dårlig humør

E - eksamensnerver

F - familiekonflikter, fertilitet, fobier, fortrengning, frykt, fødsel

G - gambling

H - hat, helseangst, hypertensjon, hukommelse

I - Identitetsproblemer, intervjunerver

K - klaustrofobi, konsentrasjon

L - leddgikt,

M - mobbing, migrene

N - narsissistisk overgrep, neglebiting

O - Obsessive Compulsive Disorder (OCD), overgangsalder

P - panikkanfall, personlig vekst, posttraumatisk stresslidelse (PTSD), prestasjonsangst

R - regresjon i tidligere liv, relasjonsproblemer, rødming, røykeslutt

S - selvtillit, selvmordstanker, selvskading, selvutslettelse, skam, sjenerthet, skyldfølelse, smertekontroll, smertelindring, snakke offentlig, sorg og tap, spenninger, spiseforstyrrelser, stamming, stress, søvnforstyrrelser, 

T - tannlegefobi, tinnitus, traumer, trikotillomani/hårnapping, tvangstanker

U - utsettelse (prokrastinering)

V - vaner, vansker med å si sin mening, vektkontroll og vedlikehold, vekttap

Terapi hos Pearl
bottom of page