top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Om Lionheart

Mitt navn er Pearl Lour-Lionheart, og jeg er født i Moss på tidlig 60 tallet. Jeg er oppvokst i mange steder i Norges land, og jeg var mye sammen med min mormor som var en pionér og jobbet med egen avdeling for barn med spesielle behov på Torshov Offentlige Skole i Oslo. Jeg klarte ikke å skille disse barna fra min egen familie, de føltes som mine egne søsken. Dette var med på å forme mitt liv. Så langt tilbake som jeg kan huske har jeg vært opptatt av å hjelpe. Dette ble hjerteveien for meg.

Fra jeg var 20 år har jeg reist utallige mange ganger utenlands for å delta på kurs innen selvutvikling, terapeutiske behandlingsformer, barn, oppvekstmiljø og dens påvirkning, samt urte- og kostholdslære innen det holistiske. Bl.a. deltok jeg på workshop hos Leonard Orr i India. Orr var en anerkjent forfatter, fritenkende terapeut, og grunnleggeren for Rebirthing på 70-tallet – en frigjørende pusteteknikk. Jeg fikk tilbud om å samarbeide med Leonard Orr på hans senter i USA.

Jeg har tilbudt min service til de som har behov for omsorgsfull støtte i livet siden begynnelsen av 80-tallet, med workshops og alternative behandlingsformer.

Det var ikke mye tilbud i Norge på 80 tallet vedrørende alternative behandlings metoder, og siden jeg var 18 år gammel har jeg gått i lære hos anerkjente og store mestere i både England, India, Australia, USA, Hawaii og Canada. Dette gir meg en utdanning på 40 år!

Terapi hos Pearl-1
Terapi hos Pearl-2
Terapi hos Pearl-3

Min utdanning

1980-tallet

England: Meditasjon, spirituell bevisstgjøring, craniosacral terapi, Bach blomstermedisin, Regresjonsterapi og drama frigjøring.


Hawaii: REIKI 1,2,3 og GRAND MASTER.

 

Sverige: Urter som terapi og mat som medisin, den åndelige kontakt, bevist frigjøring, frigjørende pust og mye mer.

1990-tallet

USA: Regresjonsterapi, Silvametoden, traume terapi, yoga, meditasjon, selvutvikling, kostholdsrådgiver, økologi. Livsstilsendring Rådgiver. Positiv Psykologi.


Doman International, grunnlagt av Doman-familien, er en organisasjon dedikert til å gi håp og hjelp til familier til barn med spesielle behov. Det ble så stor suksess at han også videreutviklet sin hjerneforskning for alle barn og unge hvor jeg hentet informasjon som støtter mitt ekspertisefelt.

 

England: Mindfulness med barn og unge, kosthold, oppvekst og diagnoser, pedagogisk utdanning, fokus på barn og unge og vanskeligstilt ungdom, skilsmissebarn, partnerterapi, samtaleterapi, familieterapi og tilgivelse.

2000-tallet

England: Spesialterapeut for barn med unike gaver og intakt åndelig kontakt.


Australia/India: sertifisert Melchizedek Method lærer grad 5. Hellig geometrisk meditasjonslærer.

 

India: Rebirthing, vannterapi, Duni Terapi, terapeutisk pust, meditasjon.

 

Norge: Biopati og NLP. (Ikke sertifisert)

2010-tallet

Syd-Amerika: Humanitære prosjekter, økologi, familieterapi, oppvekstmiljø og påvirkning, alkoholisert oppvekst, overgrep og oppvekst, traumeterapi, tilgivelsens påvirkning av helse.

2020-tallet

Danmark: Sertifisert Hypnoterapi via Hypnose huset i Danmark med Kirsten Topp.

 

Norge: Sertifisert og videreutdannet innen dyptgående hypnoterapi, Topp Hypnoterapi.

 

USA: Sertifisert QHHT (Kvante Helbredende Hypnose Teknikker) fra Dolores Cannon sitt 50 år lange livsverk-USA.

 

Danmark: Sertifisert barnehypnosespesialist.

bottom of page