top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Vi bor kanskje ikke i fortiden, men fortiden bor i oss

QHHT hjelper deg å frigjøre deg fra tidligere liv som påvirker ditt nåværende liv negativt

Alt i livene våre er mellommenneskelige forhold. Vi knytter bånd og assosiasjoner, både positive og negative, med hver enkelt person vi møter i vårt personlige og profesjonelle liv. Vi velger hvem vi slipper inn i vår indre sirkel, og hvem som holder seg på trygg avstand. Men uansett hvor du plasserer dem, påvirker de deg.

Noen tror på tidligere liv og sjelegrupper, og noen ser på konseptet med skepsis. I metafysikkens verden forstås det uten tvil at tidligere liv eksisterer. Det er flere dokumenterte studier hvor folk har beskrevet deres fødested, familiemedlemmer og dødsfall. Hvor disse hendelsene ble bekreftet senere.

Dette er ikke vitenskapelig dokumentasjon, men noen ganger, spesielt hvis det involverer et problem i ditt nåværende liv, er det ikke skadelig å åpne sinnet sitt for muligheten for dets eksistens og dermed innvirkning på ditt nåværende liv.

På den syvende verdenskongressen for regresjonsterapi i 2021, ble virkningen av uløste tidligere liv, våre relasjoner, vår livsvei og til og med våre sykdommer presentert av profesjonelle terapeuter. Leger fortalte at de kombinerer allopati med regresjon og tidligere livs regresjon og får de mest overraskende resultatene ved å eliminere alle fysiske problemer, fra hudproblemer, til astma, kreft, migrene, irritabel tarm, fobier osv... En lege hadde dokumentert over 300 tilfeller, som hver ble møtt med stor suksess.

Hva bringer du inn i dette livet karmisk?

På samme måte som sjelegrupper reiser sammen gjennom forskjellige liv, gjør også virkningen av det du opplevde i tidligere liv det samme. Den emosjonelle virkningen av et traume påført i tidligere liv kan manifestere seg som en fysisk lidelse i dette livet, så vel som et fysisk traume som en alvorlig skade eller en voldelig død.


Grunnen til at denne artikkel i dag er utenfor troens rike, er fordi det er på tide at alle de som lider utenfor troen trenger å innse at de ikke trenger å lide i fortiden sin lenger. Ta skrittet for å løse opp alle de negative opplevelsene som forårsaker kaos i denne nåværende levetiden.


Dette er hva QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) handler om! Enten du tror det eller ikke, hva taper du på prøve? Tenk på hva du kan gi slipp på, eller på hva du kan skape, ikke minst omskape!


Ringer i vannet

 

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page