top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

QHHT og det underbevisste

Oppdatert: 29. jan.

Definisjonen av underbevissthet i sammenheng med QHHT-terapien må ikke forveksles med den konvensjonelle medisinske og psykologiske terminologien.


Dolores Cannon valgte å bruke ordet underbevissthet for å kalle rommet som inneholder informasjonen om hele evolusjonen på en eller annen måte. Men det refererer mer til den kollektive bevisstheten eller det universelle sinnet, der ditt Høyere Selv er i forening med kilden og det er ubegrenset tilgang til det genetiske minnet (Akashic Records).


Underbevisstheten selv avslørte for Dolores at det er irrelevant hvordan vi kaller på det; enhver person med et oppriktig ønske og en intensjon kan komme i kontakt med det og få veiledning og støtte.


Underbevisstheten er klok og ren kjærlighet, under regresjonen fører den oss naturlig til de mest relevante følelsene og problemene i øyeblikket. Den kjenner nøyaktig våre drømmer, ønsker, utfordringer og vanskeligheter og vet hva som er best for oss. Det fører alltid til tidligere situasjoner eller tidligere liv som inneholder svar og avklaring.


Det er også mulig å konsultere underbevisstheten om spesifikke tidligere liv, andre mennesker eller ethvert øyeblikk i historien og spørre dypere i de tilgjengelige minnene.


Holder verden i våre hender
99 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page