top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

5 måter karma fra dine tidligere liv påvirker deg i dag

Karma fra tidligere liv er rungende tilstede i ditt nåværende liv. Å samle motet til å åpne din karmiske ryggsekk i dag kan endre skjebnen din for livet som kommer.


Karma er minnet om sjelen vår, noe som betyr at det ofte er langvarig, til og med stammer fra tidligere liv. Faktisk er løpet av vårt nåværende liv for det meste forhåndsbestemt ut i fra de valg og handlinger vi gjorde i tidligere liv.


Det vi ikke fullførte eller endret på da, kommer vi tilbake for å fullføre nå. Ubehagelige situasjoner er konsekvensen av langvarig karma, som alltid kan reverseres og løses. Hvis du ønsker å slette energien som er overført fra tidligere liv, må du først erkjenne disse fem egenskapene til karma fra tidligere liv.


Karma har ingen utløpsdato

Karma er bagasjen din sjel bærer på sin reise fra liv til liv. Dessverre, i motsetning til bagasje på flyplassen, går denne bagasjen aldri bort, noe som betyr at du sitter fast med den før du åpner den og sorterer gjennom dens eldgamle innhold. Uten engang å vite det, kan du oppleve karma som oppsto for flere liv siden. Men når du graver gjennom den karmiske ryggsekken din, kan du endelig konfrontere din enestående karma og lette den energiske belastningen din.Karma betyr at ingen person i livet ditt er en tilfeldighet

Karma plasserer alle inn i livet ditt av en grunn, og karmiske forhold vil spille ut som planlagt til tross for din beste innsats. Det er derfor det er viktig å anerkjenne rollen til hver person i livet ditt: Hvorfor er de der? Hva har de kommet for å lære deg og omvendt? Hva er karmaen du er ment å oppleve med denne personen? Jo før du erkjenner sannheten om karmaen du deler med noen (enten den er god eller dårlig), jo raskere kan du avgjøre det.


Ifølge karma, det du har gjort, blir du

Takket være media tenker vi ofte på karma som "det som går rundt kommer rundt." Men virkeligheten til karma er mer omfattende enn bare å bli "straffet" for våre dårlige gjerninger – positiv karma eksisterer like mye som negativ karma. Hvis du stjal, vil andre stjele fra deg i følgende liv. Hvis du har fått næring, vil du få næring. Handlingene dine gjennom de forskjellige livstidene dine blir omstendighetene for ditt vesen, så gjør ditt beste for å leve dette livet autentisk og sannferdig.


Karma kan få rollene våre til å snu

En av de mest fascinerende fakta om karma er at den ofte får oss til å reinkarnere på en omvendt måte. Dette betyr at foreldrene dine faktisk kan ha vært ditt barn i et tidligere liv. Så, før de reinkarnerte i dette livet, ble sjelene enige om å påta seg den motsatte handlingen. Sjeler bytter også kjønn. Posisjoner skifter gjennom livet basert på karmisk behov; hvilken dynamikk som er nødvendig for å reparere eller helbrede karma, vil manifesteres gjennom skiftende roller i vår livssyklus på jorden. Menneskene du kjenner nå kan ha hatt en helt annen innvirkning på dine tidligere liv!


Karma gjentas for å produsere nye resultater

Det er en større grunn til at karma gjentar seg selv, og det er ikke for å forårsake smerte. I stedet er det for å lære deg å ta forskjellige handlinger for forskjellige resultater. Hvis du tiltrekker deg samme type partnere inn i livet ditt om og om igjen, er det på tide å stoppe opp og inspisere valgene dine: Hvorfor kommer lignende mennesker stadig inn? Hva bør du gjøre annerledes? Dette krever ærlig introspeksjon og evaluering av dine egne feil og svakheter, noe som riktignok er vanskelig å gjøre. Ikke vær redd for å se innover. Gjenkjenne hva som må endres inni deg for å endre det som er utenfor deg. Deretter kan du endre oppførselen din for å avslutte karmiske mønstre og fremgang i potensialet ditt.


 

89 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page