top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Livet er ikke bare noe som skjer med deg – du kan selv forbedre ditt liv!


Om du ønsker å sette deg selv fri, bli med på dette dyptgående og sterke kurset. Du vil få muligheten til økt selvinnsikt, healing og dyp frigjøring. Jeg elsker å gi dette til alle jeg har mulighet til, og du får utrolig mye igjen for det. En vanlig QHHT-sesjon (Quantum Healing Hypnosis Technique, utviklet av Dolores Cannon) hos Lionheart Hypnoterapi tar vanligvis en hel dag, og koster 5555,– kr. Dette kurset er en hel helg med QHHT til kun kr 5950,–

Jeg ser daglig at mine klienter opplever enorme frigjøringer, spontan healing og ubeskrivelig dyp innsikt i seg selv. Har du tidligere vært klient hos meg, eller du tar med deg noen får du og den du tar med deg, får du/dere kurset for 5000,– kr pr person!


Dette er en unik mulighet – hele 3 dager med QHHT – du får tatt et dypdykk som fører til en meget kraftfull frigjøring! Her snakker vi kvantehelbredende hypnoseteknikker – QHHT x 3, og så mye mer...!


Dette er kurset som gir deg en GIGANTISK ENERGIBOOSTER. Et kurs som er tre ganger så sterkt som en QHHT-behandling!

Dette 3-dagers selvutviklingskurset gir deg tre dyptgående dager med intens renselse av gamle mønstre, bevisstgjøring, selvinnsikt og oppvåkning. Kast deg på om du ønsker endringer i livet, om du er lei av motgang og selvsabotasje.

Våger du, så ønsker jeg deg hjertelig velkommen.

Kurset er 23. feb. 2024, 09:00 – 25. feb. 2024, 16:00

Ihle Barnehage og flerbrukshus, Vestre Totenveg 1340, 2846 Bøverbru, Norge Livet er ikke bare noe som skjer med deg – du kan selv forbedre ditt liv!


 

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page