top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube
 • LinkedIn
 • TikTok

Omtale etter QHHT behandling

Oppdatert: 25. mai

Jeg har vært opptatt av Dolores Cannon gjennom en årrekke og fulgt hennes arbeid hovedsaklig på Youtube. Hennes behandlinger har hjulpet mange og har gitt Dolores Cannon djup innsikt, særlig innen hvordan tidligere liv kan påvirke vårt liv her og nå.  

Jeg har lett etter terapeuter som behersket denne terapiformen. Jeg traff en terapeut for 10 – 12 år siden, men terapeuten var relativt ny i terapiformen og hadde den gangen relativt liten erfaring, så jeg følte at jeg fikk lite ut av sesjonen. 


Da jeg plutselig oppdaget at en venn delte en side med Pearl på Facebook ville jeg sjekke om dette var noe for meg. Jeg leste endel om Pearls arbeid og hva slags kunnskaper hun hadde tilegnet seg. Dette virket pirrende og jeg følte med en gang at dette var noe jeg ville prøve, jeg kontakt henne ved første anledning, og fikk time rett etter påske. 


Det å skrive om livet og utfordringene satte prosessen igang umiddelbart, jeg skrev, la det vekk, hentet det opp igjen og slik fortsatte jeg like til den dagen jeg skulle møte. Utformingen av spørsmålene var også en viktig del av prosessen.


Forventningene ble innfridd da jeg møtte Pearl, en rolig og imøtekommende dame som utstrålte trygghet og seriøsitet. Jeg følte med en gang at hun ville veilede meg gjennom behandling på en trygg måte..


Samtalen gikk lett og vi gikk gjennom beretningen jeg hadde skrevet.  Hypnosedelen gikk lett, jeg kom fort inn og fikk avdekket 4 tidligere liv. Alle disse livene var relevante for situasjonen i dag.

Som en kuriositet kan nevnes at jeg har en klokke som registrerer bl.a søvn. Under hypnosen ble det registrert søvn i over 1 time og 20 minutter.


Pearl tok lydopptak av hele hypnosedelen, dette for at jeg senere skulle ta dette fram og fortsette den prosessen som ble satt igang.  Etter behandlingen har jeg tatt fram opptakene flere ganger, jeg føler at dette gir respons, så jeg fortsetter å høre på mens jeg slapper av.


Behandlingen varte en hel dag, en hel dag med meg og mine utfordringer i fokus, en dag jeg  kunne senke skuldrene og bare være. Jeg føler at behandlingen har gitt meg mye, men framfor alt en prosess som jeg kan fortsette med og bruke i min sjølutvikling.  Jeg ser ikke på dette som noe som er avsluttet, men som en fortsettelse, kanskje det blir flere behandlingen, det vil tiden vise.  Jeg vil ikke nøle med å ta kontakt dersom behovet melder seg.


Roar


Tirsdag, 21.05.2024


------


 • Lengter du etter noe du ikke kan forklare.

 • Føler du en intens smerte eller føler på uforklarlig sorg eller kjenner du igjen noe/noen i fra fortiden som ikke kan forklares?

 • Har du mønster du gjerne vil bli kvitt men ikke får kontroll over?

 • Tror du det finnes mer mellom himmel og jord en det som kanforklares?

 • Venter du på svar fra ditt indre.

 • Ønsker du endring i livet?

 • QHHT står for kvante helbredende hypnose teknikk-hvilket er en dyp hypnose og regresjons terapi som fører til frigjøring av karma og spontan healing.

 • QHHT er en dyp form for hypnose, som ble utviklet av Dolores

 • Cannon gjennom sitt 50 år lange internasjonale livsverk-USA.

 • Pearl Lodur-Lionheart er internationalt sertifisert QHHT utøver.

 • Hvis dette høres ut som noe som ville berike livet ditt og du ønsker å bestille en QHHT-Ta kontakt med Lionheart Hypnoterapi


Ønsker du en GRATIS telefon konsultasjon?https://www.lionhearthypnoterapi.no/behandlinger-og-tjenester Ta kontakt med Lionheart Hypnoterapi:
2 Comments


QHHT- en hel dag for å gå tilbake i livsreisen, som åpner opp for en bedre fremtid 😊

Like
Replying to

Takk Andiran 😊

Like
bottom of page