top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

fre. 20. sep.

|

Ihle Barnehage og Flerbrukshus

Undervisning i hypnoterapi

Lionheart Hypnoterapi spesialiserer seg på hypnoterapi for barn og unge. Jeg har den ære å delta som en del av undervisningsplanen hos Kirsten Topp, Topp Hypnoterapi kull-2023/2024.

Undervisning i hypnoterapi
Undervisning i hypnoterapi

Tid og sted

20. sep. 2024, 09:00 – 16:30

Ihle Barnehage og Flerbrukshus, Vestre Totenveg 1340, 2846 Bøverbru, Norge

Om arrangementet

Ønsker du å utdanne deg til hypnoterapeut?

Lionheart Hypnoterapi spesialiserer seg på hypnoterapi for barn og unge. Jeg har den ære å delta som en del av undervisningsplanen hos Kirsten Topp, Topp Hypnoterapi kull-2023/2024. Der vil jeg gå gjennom det som er spesielt for hypnoterapi for barn og unge, og også dele med meg mine erfaringer med dette.

Ønsker du å lese mer om utdannings konseptet og oppstart for neste kull? Les mer på Topp Hypnoterapi sin hjemmeside

Send e-post til kirsten@topphypnoterapi.no for påmelding.

______

"Pearl er et helt spesielt menneske i kraft av en omsorg for andre som er langt ut over det vanlige. Hun evner å få barn til å åpne seg i løpet av veldig kort tid så hun får mulighet til å hjelpe dem til å få det bedre. Hun har en faglig dybde både fra teoretiske studier og lang erfaring i det å arbeide med barn og unge både i Norge og andre land.

Jeg har derfor valgt Pearl som underviser til å lære kommende BeFree2Live® Hypnoterapeuter hvordan de best mulig kan jobbe med barn og unge. Barn og unge er ikke bare individuelle mennesker, de er en del av en familie. Pearl har fokus på at det er viktig å involvere hele familien for å hjelpe det barnet som sliter med noe. Foreldrene må følge opp barnet og sammen med det sørge for at de lekser hun gir blir gjort mellom hypnosesesjonene. Ofte innebærer leksene aktiv deltakelse fra foreldrene.

Pearl ser på hvert barn som unikt og hjelper det fra der det er nå med de utfordringer det har, til å se sin egen verdi og få bedre selvfølelse. Hun prøver ikke å få barnet til å være «normalt» men heller hjelpe det og foreldrene til å se hvilke ressurser og positive egenskaper det enkelte barnet eller den unge har med seg. Når de brukes på en konstruktiv måte, føler barnet mestring og den positive forandringen kommer av seg selv." – Kirsten Topp, grunnlegger av BeFree2Live® Hypnoterapi, og innehaver av Topp Hypnoterapiskole

Les mer på https://www.befree2live.no/undervisere

Del dette arrangementet

bottom of page