top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Spontan frigjøring-Klientens tilbakemelding

A Soul Trapped on Titanic – en QHHT Session Story Historien kommer ikke fra min klient og er ment som inspirasjon til hva som kan forløses under en QHHT sesjon. Denne opplevelsen deles av en QHHT kollega i Nord Amerika. Hun hadde regelmessig opplevd å bli ekstremt kald, "avkjølt til beinet", uten noen logisk grunn. Dette hadde skjedd i mange år. Da hun var under QHHT-hypnose, spurte jeg hennes underbevissthet hvorfor dette skjedde, og det fortalte meg at det var fordi en del av sjelen hennes fortsatt var nede på Titanic!

Når vi opplever ekstreme traumer, kan sjelen vår fragmenteres. Å hente disse delene og re-integrere dem er kjent som Soul Retrieval Therapy.


Hennes underbevissthet og jeg dro ned til Titanic, til dens skjebnesvangre hvilested på bunnen av havet, og fant den delen av sjelen hennes som manglet. Den levde fortsatt der som personen hun var i det forrige livet. Klienten hadde vært en tredjeklasses passasjer og hadde vært fanget da Titanic delte seg i to og sank. Hvis du husker James Cameron-filmen, er det en scene der tredjeklasse passasjerene blir låst under dekk mens skipet synker slik at førsteklasses passasjerer får livbåtene.


Å bli fanget på den måten ville åpenbart vært veldig traumatisk, så det ser ut til at dette var det som fikk sjelen hennes til å fragmentere.

Hennes underbevissthet og jeg prøvde å overbevise henne om å bli med oss, men hun sa at hun "ikke ønsket å forlate de andre som var der med henne" (en skremmende tanke på at andre sjeler var i samme knipe). Vi overbeviste henne til slutt og klarte å bringe henne tilbake til overflaten og tilbake til terapirommet mitt der hennes underbevissthet reintegrerte fragmentet av sjelen hennes tilbake i klienten min. En ganske ekstraordinær økt og absolutt en fascinerende opplevelse å være vitne til.


Da min klient kom ut av hypnosen og vi diskuterte hva som hadde skjedd, sa hun at hun alltid hadde elsket å se James Cameron «Titanic»-filmen frem til isfjellet traff, da hun ville bli fysisk syk.


Jeg møtte klienten et år senere, og hun sa at hun aldri hadde følt den kulden igjen siden QHHT-økten vår!


Føler du for å frigjøre deg fra dine utfordringer som henger sammen med tidligere liv? Som vil aktivere din spontane frigjøring og motta veiledning fra din underbevissthet gjennom QHHT?

Du er da velkommen til å ta kontakt med Lionheart Hypnoterapi."Det har blitt sagt at når sinnet har blitt utvidet av en idé eller et konsept, kan det aldri gå tilbake til sin opprinnelige måte å tenke på."― Dolores Cannon, Five Lives Remembered.Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page