top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • Youtube
 • LinkedIn
 • TikTok

Jeg gruet meg litt, for jeg var usikker på hva jeg skulle gå til siden jeg ikke er flink til å gi slipp på kontroll.

"Ringvirkningene av en QHHT-økt på de rundt deg kan være dypt gripende, bare ved at du lever ditt beste liv gjennom veiledningen mottatt fra din underbevissthet."-Pearl

Jeg hadde QHHT hos Lionheart våren 2023. Jeg gruet meg litt, for jeg var usikker på hva jeg skulle gå til siden jeg ikke er flink til å gi slipp på kontroll. Jeg undret meg på om jeg ville klare dette.

Men med den ro og behagelige stemmen til Pearl så tar det ikke lang tid før reisen kom i gang.

Det kom opp noen meget viktige liv og uendelig mange brikker falt på plass. Jeg opplevde en spontan frigjøring der og da, og frigjøringen fortsetter under integrasjons tiden i dagene etterpå. På dag fire, etter QHHT sesjonen, lyttet jeg så på lydfilen. Jeg følte det viktig at det fikk synke inn i noen dager før jeg lyttet til liv nummer to, og det samme for liv nummer tre.

Dette gav meg ytterligere frigjøring og det var helt merkelig hvor mye aha jeg fikk og for hver eneste a-ha så falt en nye brikker på plass i livet mitt. Jeg så meg selv-jeg forstod meg selv-jeg tok min nye kraft i livet!

"Det har blitt sagt at når sinnet har blitt utvidet av en idé eller et konsept, kan det aldri gå tilbake til sin opprinnelige måte å tenke på." ― Dolores Cannon, fem liv husket

Jeg er en helt annen person, QHHT har forandret livet mitt. Jeg føler nå at jeg svever (kontra meget tung som jeg vanligvis ble oppfattet som) gjennom livet og tar i mot hver nye dag, jeg er virkelig følelsesmessig helbredet. Det er en utrolig følelse, og jeg skulle ønske alle som sliter kunne komme til deg Pearl, at de kan få SE DEG-for da vil de virkelig kunne finne seg selv!


Temaet for økten min var å gi slipp på kontrollen, noe jeg ubevisst gjør nå. Jeg overrasker jeg meg selv flere ganger daglig og da bare smiler jeg, haha! Dette er nå min nye virkelighet, min befrielse. Dette er virkelig en følelse av det å kunne leve, nyte og stole på at alt er akkurat som det skal.

Jeg hadde fibromyalgi, sterke smerter i rygg, hofter og kjeve, og dette er helt borte. Jeg pleide også å få migrene, og jeg har ikke hatt dette siden QHHT hs Pearl!

Det har virkelig forbedret forholdet med min mann. Han beskriver endringene i meg "til det bedre på uendelig mange måter." Det samme gjør mine tenåringer og mine kollegaer. Fellesnevneren er at jeg er liksom "mer med nå".

"Folk kan ikke hjelpe andre mennesker hvis de har for mange av sine egne problemer. De kan ikke gjøre det som er riktig for planeten hvis de ikke kan gjøre det som er riktig for dem selv."― Dolores Cannon, The Three Waves of Volunteersand the New Earth

Jeg ville også ha sagt at bortsett fra QHHT, var din hypnotiske stemme, medmenneskelighet, dype forståelse og evne til å lytte uten å dømme det som gjorde meg i stand til å kunne hengi meg fullt og helt til prosessen. Det du ga til meg og min frigjøring på en dag er mer enn hva jeg har mottatt fra årelange terapier hos psykologer.

Hele min livshistorie ble oppsummert på få timer hos deg – jeg kunne virkelig føle at du virkelig forsto meg og jeg følte meg hørt og inderlig tatt vare på.

Du er virkelig god på det du gjør Pearl.

Jeg har et helt nytt liv takket være deg.

Jeg er evig takknemlig.

Torill K. • Lengter du etter noe du ikke kan forklare.

 • Føler du en intens smerte eller føler på uforklarlig sorg eller kjenner du igjen noe/noen i fra fortiden som ikke kan forklares?

 • Har du mønster du gjerne vil bli kvitt men ikke får kontroll over?

 • Tror du det finnes mer mellom himmel og jord en det som kanforklares?

 • Venter du på svar fra ditt indre.

 • Ønsker du endring i livet?

 • QHHT står for kvante helbredende hypnose teknikk-hvilket er en dyp hypnose og regresjons terapi som fører til frigjøring av karma og spontan healing.

 • QHHT er en dyp form for hypnose, som ble utviklet av Dolores

 • Cannon gjennom sitt 50 år lange internasjonale livsverk-USA.

 • Pearl Lodur-Lionheart er internationalt sertifisert QHHT utøver.

 • Hvis dette høres ut som noe som ville berike livet ditt og du ønsker å bestille en QHHT-Ta kontakt med Lionheart HypnoterapiSiste innlegg

Se alle

Komentáře


bottom of page