top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

Følelsene dine er alltid der- de venter på at du skal utforske dem og feire dem.

Avsnitt om ungdom- tatt fra boken «Rebirthing- the science of enjoying all of your life» av Jim Leonard og Phil Laut.


Jim Leonard og Phil Laut er elever av Leonar Orr- grunnleggeren av Rebirthing.  Rebirthing er en bevisst puste-prosess som medfører healing og integrasjon av fortrengte minner, følelser og negative mønstre i kropp og sinn- og som fører til et bedre liv.


Pearl Lodur-Lionheart og Andiran Lionheart gikk på Leonard Orr`s første rebirthing-kurs i India i 2003.


INTEGRERING UTEN Å BRUKE NOEN SPESIELLE TEKNIKKER


Notat fra oversetter:
Bakgrunnen for dette avsnittet er at bl.a rebirthing medfører integrering/healing av fortrengte minner i kropp og sinn. Her kommer forfatterne med et eksempel på at dette også noen ganger kan skje naturlig, f.eks i forholdet mellom ungdom og foreldre.

Noen ganger integrerer (aksepterer noe istedenfor å «gjøre det feil-ha motstand mot det-undertrykke det ) folk ting i det dagligdagse liv uten å vite noenting om det.

Det beste eksempelet på dette er at de fleste tenåringer mener at foreldrene «gjør feil» i det aller meste, men etterhvert som de blir eldre og må forholde seg til «voksne» situasjoner, så vil de mer og mer se at foreldrene ikke «gjør feil» så mye likevel.  

Hver gang de slutter med å «finne feil» med det foreldrene sier eller gjør, så får de en stor integrasjon med alle de fordelene det vanligvis medfører.

Dessverre, folk som ikke kjenner til teknikker for å integrere undertrykte minner vil da automatisk fortrenge istedenfor, og går da glipp av disse fordelene.


Forresten, hvis du fremdeles mener at dine foreldre gjorde feil- at de tok feil i din oppvekst; så er du virkelig heldig! Det betyr at uansett hvor vidunderlig livet ditt er nå, så kan du gjøre det enda bedre på en relativt lett og enkel måte.  Hvis du rydder opp i alt som har med dine foreldre å gjøre, så vil du også ha ryddet opp i det meste av dine egne ting!
Rebirthing er den mest effektive måten å integrere undertrykte minner, «å gjøre feil-dualitet» - fordi Rebirthing jobber med fysiske energimønstre.  Sinnet ditt kan lure deg år etter år, men kroppen din vil ikke lure deg i det hele tatt.

Følelsene dine er alltid der- de venter på at du skal utforske dem og feire dem.  Puste-prosessen i Rebirthing er der for å hjelpe deg i å føle dine undertrykte følelser.


Du kan ikke være lykkelig når du føler motstand mot ting.  Rebirthing- litt etter litt- fjerner den spesielle motstanden i deg.


Å integrere vil alltid gjøre en person lykkeligere og mer kraftfull.  Lykkeligere, fordi det betyr at personen mer og mer aksepterer det som han/hun tidligere har undertrykt «og gjort feil».  

Mer kraftfull, fordi det frigjør personen fra tvangsmessig oppførsel styrt fra underbevisstheten.


Budskapet i alt dette er faktisk svært enkelt:

Du er i live i dette øyeblikket enten du liker det eller ikke; hvis du gjør motstand mot livet vil du være ulykkelig og føle deg svak; hvis du bevisst hengir deg til livets utfordringer så vil du være lykkelig og fri. Oversatt av: Andiran Lionheart


Lionheart Hypnoterapi tilbyr Rebirthing

Pearl Lodur-Lionheart og Andiran Lionheart er sertefiserte Rebirthing Breathwork-terapeuter.


Rebirthing er den avanserte vitenskapen som handler om å forvandle motstand til entusiasme.
Rebirthing er en av de mest dyptgående og en av de raskeste og enkleste måten å frigjøre, heale og reparere seg selv på!
Rebirthing hjelper personlig vekst ved å frigjøre tidligere traumer på det fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige nivået. Økter varer vanligvis 2 til 2 og en halv time. Det anbefales at en person har ​4​ -8 økter. Pustearbeid for blandt anet mere energi, lindrer sorg, skaper helbredelse, vekttap, fordøyelse, smerte, så vel som for følelsesmessig frigjøring og avhengighet er bare noen av de ekstra fordelene som følger av å jobbe med en utdannet Rebirthing Breathwork-terapeut.


Siste innlegg

Se alle

2 Comments


Rebirthing er et av flere gode redskaper vi har til healing, vekst og frigjøring- til å skape et bedre liv.

Like
Replying to

Nettopp Andiran ❣️

Like
bottom of page