top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube
  • LinkedIn
  • TikTok

11 tegn på at du har møtt noen fra et tidligere liv

KLIENTEN SPØR

Er kaos fra mine tidligere liv årsak til kaos i livet jeg lever nå? Hvis jeg føler meg i total ubalanse og jeg føler at denne personen har noe å gjøre med et av mine tidligere liv, kan QHHT gi svar?

11 tegn på at du har møtt noen fra et tidligere liv


1. Det føles som om du kjenner dem

Har du noen gang sett inn i noens øyne og følt en skummel følelse av gjenkjennelse, selv om du aldri har møtt dem før? Hvis denne merkelige følelsen kommer over deg når du møter noen, er det en sterk indikator på at sjelene deres er godt kjent med hverandre. Tross alt er sjelen både tidløs og uendelig, og bare fordi du ikke har møtt dem i dette livet, betyr det ikke at du aldri har kjent dem i tidligere liv.


2. De aktiverer en sterk reaksjon i deg

Vi inngår sjelekontrakter med hverandre før vi blir født, og lover å lære hverandre spesifikke leksjoner og hjelpe hverandre på vår livsreise. Den følelsen av gjenkjennelse er der av en grunn, etter som den trekker deg inn. Det var meningen at du skulle møte denne personen, og din intense nysgjerrighet på vedkommende er det som vil tillate deg å fortsette der du slapp. Hvis du møter noen og forholdet ditt begynner med et intenst nivå av lidenskap, konflikt, lyst, sinne, glede eller nød, er det en stor sjanse for at dere deler sjelebånd.


3. Du danner umiddelbart et dypt bånd

En ting som er sant for alle karmiske forhold – det starter sterkt. Hvis du finner deg selv pakket inn i en virvelvinds-romanse som er lidenskapelig nok til å få deg til å hoppe inn i en langsiktig forpliktelse, er det en sjanse for at sjelene deres bare er "altfor begeistret" for gjenforeningen. Hvis du plutselig er involvert i en stor konflikt med en annen person du nettopp har møtt, er det også mulig at du deler en komplisert åndelig historie med sjelen deres. Kanskje var du ikke på god fot i ditt tidligere liv, og dere sorterer gjennom karmaen deres sammen. Ofte er våre barn og familiemedlemmer også mennesker vi kjente fra tidligere liv, noe som forklarer det dype båndet vi umiddelbart knytter til dem!


4. Du har en intuitiv og telepatisk forbindelse

Når du møter noen du deler en lang åndelig historie med, er det somom det allerede er en dypere forståelse mellom dere. Det er som om du allerede forstår ting om dem som du ikke burde. Det er ikke nødvendig å fylle hvert øyeblikk av stillhet med ord. Du føler deg ikke presset til å holde dem underholdt eller sette på en maske i deres nærvær. Dere kan bokstavelig talt kommunisere med hverandre med et enkelt blikk, vel vitende om at det du tenker på umiddelbart vil bli oppfattet av dem. Alt føles så naturlig!

Kjærtegn og blomster

"Hvis du endrer måten du ser på ting på, endres tingene du ser på" –Wayne Dyer

5. Dere klarer ikke å holder dere unna hverandre

Uansett hvor hardt du prøver, vil det aldri være lett å forlate en person du deler sjelebånd med. Dette kan manifestere seg som et av og på-forhold der et brudd bare aldri ser ut til å feste seg, som om en kosmisk kraft utenfor din kontroll stadig bringer dere sammen igjen. Det kan utfolde seg som en skilsmisse som er så tung og lang at du begynner å føle at den aldri vil ta slutt. Det kan til og med manifestere seg som en rivalisering som bruker en stor del av tiden og energien din, som om dere begge er avhengige av å hate hverandre eller å være besatt av hverandre. På plussiden kan det også manifestere seg som et kjærlig forhold som varer til ditt aller siste åndedrag.


6. Tid eksisterer ikke når dere er sammen

Fordi forbindelsen du deler med noen fra et tidligere liv kan være så dyp, føles det ofte som om dere er de eneste to menneskene i verden når dere er sammen. Tiden ser ut til å stoppe når dere er i hverandres nærvær, som om hele universet forsvinner og dere ikke kan fokusere på noe annet enn hverandre. Tross alt er det å møte en person du kjente i et tidligere liv et klimaks, fordi sjelene deres sannsynligvis planla dette møtet for lenge siden. Grunnen til at du ikke kan fokusere på noe annet er fordi det er hovedbegivenheten!


7. Forholdet lærer deg vanskelige leksjoner

En ting som alle tidligere livsforbindelser har til felles, er at det alltid er en intens og ofte vanskelig opplevelse. Sjansen er stor for at det fortsatt er uløst drama fra dine tidligere liv som fremdeles er under arbeid mellom dere. Karmiske forhold kan ofte føles forvirrende, overveldende, altomfattende og hinsides hjerteskjærende. Tross alt deler dere en lang historie sammen, og selv om det kan hende at du ønsker å komme vekk fra dem, kan også tanken på å miste dem på nytt føles like forferdelig.


8. Fødselshoroskopet avslører

Den enkleste måten å finne ut om du kjente noen i et tidligere liv, er å se på deres astrologiske fødselshoroskoper og måten det påvirker dere på. Fordi South Node (Sørlige knutepunkt i horoskop) dikterer hvem og hvor vi har vært i våre tidligere liv, er dette det første stedet å granske når du prøver å forstå din karmiske historie og oppgave. Hvis du har planeter i diagrammet ditt som danner en konjunksjon, opposisjon, firkant eller trigon med noens South Node – og omvendt– er det ingen tvil om at dere var sammen i et eller flere tidligere liv!


"Buddhister tror at du er den du er i dag er på grunn av den du har vært i alle dine tidligere liv." –Frederick Lenzo

9. QHHT avslører

En annen fin måte å få en dypere forståelse av hvor lenge du egentlig har kjent noen, er ved å stille spørsmål under QHHT.

  • Hvor har jeg møtt denne personen før?

  • Hva slags forhold hadde vi i våre tidligere liv?

  • Hvorfor møtes vi igjen i dette livet?

Ved å analysere bildene og meningen bak svarene vil intuisjonen din sette sammen resten av puslespillet og la deg forstå og huske historien deres sammen. Sjansen er stor for at forholdet i tidligere liv på en eller annen måte vil etterligne forholdet du har med dem nå. Tross alt har karma en måte å gjenta seg selv på.


10. Du gjenkjenner dem under en tidligere liv regresjon

Den beste måten å dykke inn i dine tidligere liv og forstå din karmiske reise er gjennom regresjonsterapi, hypnoterapi og QHHT fra tidligere liv. Du kan planlegge en økt med en profesjonell hypnoterapeut som spesialiserer seg på denne formen for regresjon for å hjelpe deg gjennom prosessen. Eller også gå inn i meditasjon med den hensikt å forstå og identifisere menneskene du har kjent i dine tidligere liv. Mange ganger vil folk se noen de kjente i sine tidligere liv og umiddelbart gjenkjenne at det er den samme personen de kjenner i dette livet.


11. Du bare "vet" at du delte et tidligere liv sammen

Du trenger ikke noen til å fortelle deg om du virkelig kjente noen i et tidligere liv. Ingenting vil noen gang kunne gi deg et så sikkert svar som din egen intuisjon vil. Hvis du har en følelse av at du har fått kontakt med noen fra et tidligere liv, er det nok grunn til å tro det. Hjertet ditt vet nøyaktig hva som er kjent for deg og hva som ikke er det. Og hvis du innerst inne vet at du har møtt denne personen før, så har du all grunn til å stole på det.


Livet handler om reisen, ikke destinasjonen!


"Forstå naturen og påvirkningen av gjentatte mønstre, fra barndoms-erfaringer eller til og med fra tidligere liv. Uten forståelse har mønstre en tendens til å gjenta seg, noe som skader dine nåværende forhold unødvendig." –Brian Weiss

Ønsker du å omskape livet til det bedre? Ta kontakt med Lionheart Hypnoterapi, og sammen finner vi frem til løsninger for din frigjøring.


 
Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page